Sobota, 5 října, 2024
- REKLAMA -magazín
DomůFinanceJakou hypotéku pro podnikatele?

Jakou hypotéku pro podnikatele?

Máte nějaký podnikatelský nápad? Pokud ano, tak gratulujeme! Ten je totiž základem. Ideálně nápad na něco, za co vám lidé utrhají ruce. Ten ale nestačí. Vy ho budete muset ještě uvést v praxi neboli zrealizovat. A v některých případech zafinancovat. A my víme, kdo vám s tím pomůže.

Zřejmě víte, že spousta bankovních domů nabízí tzv. podnikatelskou půjčku. My ale pro vás máme ještě lepší produkt, alespoň co se úrokových sazeb týče. Tím je americká hypotéka pro podnikatele. Za jakých podmínek na ni dosáhnete?

Neúčelový úvěr se zástavou nemovitosti

Americká hypotéka pro podnikatele je v podstatě neúčelový úvěr se zástavou nemovitosti. To znamená, že jejího poskytovatele nezajímá, jak peníze, které vám zapůjčí, využijete. Můžete je tak investovat do bydlení, cesty kolem světa nebo třeba rozjezdu vlastního byznysu. Musíte za ně ale ručit nemovitostí v minimální hodnotě ve výše 70 procent zapůjčené částky.

Podmínky hypotéky

Co se ostatních podmínek týče, ty jsou velmi zajímavé. Třeba od společnosti AMJ Finance s.r.o. si můžete vypůjčit až 15 milionů korun a splátky si rozložit až po dobu dvaceti let – pokud vám po splacení celého úvěru nebude více než 70 let. Úroková sazba americké hypotéky je mnohem nižší než u podnikatelského úvěru i hypotéky klasické, jak se ostatně můžete sami přesvědčit, pustíte-li se do srovnání hypoték nabízených na českém trhu.

Nízké úroky

Vezměme si modelový příklad, že máte zájem o 2 miliony korun. Podle hypoteční kalkulačky, která je k dispozici ve spodní části hlavní stránky amj.cz, dosahuje úrok při dvacetileté době splatnosti 4,49 procent. Výše splátky pak vychází na něco málo přes 12 tisíc korun. Tyto podmínky nenabízí žádná banka. Počítejte ale s tím, že úvěr se poskytuje na rodné číslo, což znemožňuje snížení daňového základu o úroky.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

PR článek